Fleurop bloemenwinkel
Bloemenhuis Molenhof
Ga naar de inhoud

Uw boeket en cadeau door ons bezorgt

Boeket
Een boeket met een cadeau wie wordt daar nou niet blij van..

Bij onze boeketten treft u altijd een kaartje aan met de verzorgtips van ons, volgt u deze ook alstublieft op.
Graag voordat u de fles wijn ,de chocolade of bonbons soldaat maakt!
Verzorging:
Maak de vaas schoon met een druppel bleek, water weggooien maar niet naspoelen, vervolgens doet u koud water in de vaas en voegt 1 zakje bloemenvoedsel toe.
Snijdt de bloemen kort schuin af dus niet over een langere lengte, snijden want met knippen knijpt u de vaatjes dicht, zet ze vervolgens in het water.
Wacht 5 dagen en herhaal het vanaf het begin opnieuw (vandaar het tweede zakje bloemenvoedsel), ook de bloemen nogmaals afsnijden.
Zo heeft u langer plezier van uw boeket!

Vergeet niet uw bloemenkaartje toe te voegen!
Boeket in combi
Een boeket laten bezorgen is al een mooie verrassing, maar de combinatie met deze gave vaas maakt het compleet (incl. vaas)
49.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Wil je iemand bedanken en zoek je hiervoor een origineel cadeau? Dit opvallende bedankt boeket mét chocolade is een mooie manier om iemand persoonlijk te bedanken op een originele wijze. Voeg een leuke persoonlijke boodschap toe en de verrassing is compleet. ( Excl vaas)
31.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Een verrassend rood boeket met een fles heerlijke rode wijn. Het perfecte geschenk om iemand te feliciteren of bedanken en een onvergetelijke verrassing te bezorgen! (excl. vaas en incl. rode wijn)
41.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Een familielid, een lieve vriend of vriendin.. wie ook maar een knuffel verdient, verras je met dit kleurrijke boeket mét lief beertje. Bloemen en knuffels maken namelijk iedereen vrolijk! (excl. vaas)
Let op! Dit boeket bevat een lelie , deze bloem kan gevaarlijk zijn voor uw huisdieren zie onze gifwijzer
34.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Omschrijving kort: Ben je op zoek naar een leuke attentie? Dan is dit lieve tulpenboeket met vaas een aanrader. Geschikt voor o.a. feestelijke en zakelijke gelegenheden. (incl. vaas)

Samenstelling: tulp en eustoma
29.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Het favoriete cadeaupakket of is de ontvanger jouw favoriete persoon. Deze luxe combinatie van favoriete boeket, vaas en Fleurop Flavours chocola is altijd goed! (incl. vaas en chocolade)
34.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Dit boeket zal zeker opvallen. Prachtige opvallende kleuren met een zachte grote beer. Hoogte beer is 40 cm en voelt heerlijk zacht aan. Een knuffel die het verdient om mee te knuffelen. (excl. vaas)

Samenstelling: gerbera, lelie en leeuwenbek
53.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Je hebt van die boeketten die voor iedereen geschikt zijn. Voor iemand die speciaal voor jou is of waar dit boeket speciaal voor is. Leuk om te feliciteren, bedanken of een hart onder de riem te steken! (incl. vaas)

Samenstelling: gerbera, roos en solidago
39.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Een sensationeel boeket vol kleur, op vaas geschikt en geleverd door de lokale vakbloemist. Een lust voor het oog om te geven of om te krijgen. Wie fleur jij met dit boeket op ?
30.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
De vaasverrassing is een toffe combinatie van een moderne vaas beschikbaar in 3 verschillende formaten met minimaal 5,6 of 7 mooie kleurrijke seizoensbloemen. De bloemist kiest de bloemen, snijdt deze voor levering schuin af en levert de bloemen op water
16.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Hoera, er is een jongen geboren! De kersverse ouders feliciteer je met dit mooie blauwe geboorteboeket met een blauw Nijntje voor de kleine jongen (hoogte Nijnte: 27 cm). Let op: de blauwe delphinium-bloem is helaas niet beschikbaar, i.v.m. seizoen. Boeket kan afwijken!

Samenstelling: delphinium (indien beschikbaar), roos, eustoma + blauw Nijntje
45.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Hoera, er is een meisje geboren! De kersverse ouders feliciteer je met dit mooie roze geboorte boeket. De kleine meid geef je een schattig roze Nijntje cadeau, waarmee ze straks lekker kan gaan knuffelen. Hoogte van Nijntje is 27 cm.

Samenstelling: leeuwenbek, gerbera, roos + roze Nijntje
45.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
Boeket in combi
Als dit niet smullen wordt! Dit stoere herfstboeket in combinatie met onze heerlijke Fleurop Flavours chocolade is een echte aanrader om iemand te verrassen of op te fleuren (excl. vaas en incl. chocolade). Let op: dit boeket kan een lelie bevatten, deze is giftig voor huisdieren!
35.95 €(incl. Btw)
Toevoegen
About Bloemenhuis Molenhof
De Fleurop bloemist op de begraafplaats van Almere
Get in touch

©R.Mulder - ©Fleurop interflora B.V.
 • Kruidenweg 3
 • 1312SR Almere
 • 0365304638
 • Openingstijden:
 • Ma - vrij :10:00 tot 18:00
 • Za - Zon :10:00 tot 17:00
 • Meerstraat 56
 • 1353AZ Almere Haven
 • 0367853175
 • Openingstijden :
 • Ma - Gesloten
 • Di - Vrij : 9:00 tot 17:30
 • Zaterdag 9:00 tot 16:30
 • Zon - Gesloten
Kvk: 53136667
BTW: NL001729023B91
Iban: NL84 INGB 0005430896
Bic: INGB2A
Terug naar de inhoud